"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 10/01/2005

El PSM denuncia que la campanya sobre el referèndum europeu és parcial i tendenciosa

El PSM denuncia que la campanya sobre el referèndum europeu que ha posat en marxa el Govern espanyol és parcial i tendenciosa. En aquest sentit, els nacionalistes manifesten que recorreran la campanya davant la Junta Electoral si l’executiu de Zapatero no rectifica d’immediat i retira la campanya.

El PSM considera que la campanya engegada pel Govern espanyol és una campanya publicitària encoberta a favor del “Sí” al Tracta europeu. Els nacionalistes considera que la campanya vulnera els principis d’objectivitat i parcialitat, mostrant una imatge parcial, interessada i idíl·lica del que representa el Tractat constitucional, allunyant-se del que hauria de ser una campanya informativa institucional per fomentar la participació ciutadana a la convocatòria i sospitosament s’assembla als referèndums d’èpoques anteriors.

Per altra banda, el PSM lamenta el poc interès demostrat pel Govern de Zapatero per explicar a la ciutadania els continguts del Tractat constitucional. Els nacionalistes recorden que, segons les dades del CIS del mes de desembre, un 88,8% dels espanyols deien tenir un coneixement “baix”, “molt baix” o “nul” sobre la Constitució europea. En aquest sentit, el PSM afirma que el Govern espanyol ha començat la campanya informativa tard i malament, interessant-se només pel resultat del referèndum i deixant de banda l’objectivitat, la informació i els ciutadans.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: