"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 07/01/2005

El PSM afirma que el discurs ranci i patrioter de Bono recorda l’involucionisme i la crispació d’Aznar

El PSM qualifica de ranci i patrioter el discurs que el ministre espanyol de defensa, Jos√© Bono, va pronunciar amb motiu de la pasqua militar. Els nacionalistes afirmen que les paraules del ministre socialista recordaven excessivament l’involucionisme i la crispaci√≥ de Jos√© Maria Aznar.

El PSM considera una baixesa moral i política per part del ministre Bono relacionar la tramitació parlamentària del Pla Ibarretxe amb les víctimes del terrorisme. En aquest sentit, els nacionalistes afirmen que és un insult a la societat i una vergonyosa manca de respecte que el ministre del PSOE utilitzi les víctimes del terrorisme per parlar de la seva estratègia partidista entorn al Pla Ibarretxe.

El PSM recorda que el Pla Ibarretxe √©s una proposta leg√≠tima i escrupolosament democr√†tica que compta amb el suport majoritari de la ciutadania basca, expressada al Parlament Basc a trav√©s dels seus representants pol√≠tics elegits democr√†ticament. En aquest sentit, els nacionalistes demanen, tant al PSOE com al PP, que rectifiquin la seva actitud barroera i oportunista i que si volen parlar del Pla Ibarretxe ho facin en els termes i en els marcs d’actuaci√≥ adients, sense intoxicacions ni tergiversacions interessades.

Pel que fa a la utilitzaci√≥ de les v√≠ctimes del terrorisme, el PSM recorda a PSOE i PP les paraules de Pilar Manj√≥n i de l’Asociaci√≥n 11M Afectados del Terrorismo pronunciades a la Comissi√≥ d’investigaci√≥ de l’11M: “Todas las v√≠ctimas son v√≠ctimas. El sufrimiento no reconoce fronteras ni ideolog√≠as. Desde nuestra legitimidad como afectados seguiremos insistiendo, Se√Īor√≠as: no utilicen nunca m√°s, ni aqu√≠ ni en ning√ļn otro contexto, el dolor de las v√≠ctimas con fines partidistas. No lo utilicen como bandera de su propia causa.

Ě
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: