"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 03/01/2005

El PSM considera insultant la discriminació que pateixen les Illes Balears amb els pressupostos de Zapatero

El PSM considera insultant la discriminació que pateixen els ciutadans de les Illes Balears amb els pressupostos del govern de l’Estat i que situen a les Illes Balears com la comunitat autònoma pitjor tractada pels pressupostos de Zapatero, amb una inversió per habitant de 231,5 euros, que és gairebé la meitat de la mitjana estatal (427 euros) i que queda molt enfora del que reben altres comunitats com Ceuta (911,6 euros), Cantàbria (666,9 euros) o Astúries (652,9 euros).

Els nacionalistes denuncien que aquest nou greuge pressupostari s’ha de sumar als que ja patiren els ciutadans de les Illes Balears en els darrers pressupostos del Govern de José Maria Aznar. El PSM considera intolerable que des del Govern de l’Estat es continuï sistemàticament sense voler fer cas a les demandes i a les necessitats reals que tenen les Illes Balears.

Pere Sampol, portaveu del PSM al Parlament de les Illes Balears, apunta que els ciutadans de les Illes Balears realitzen cada any una aportació importantíssima a les arques de l’Estat i, com a resposta, les Illes Balears acusen, any rera any, una insultant manca de solidaritat per part dels executius de Madrid. En aquest sentit, Pere Sampol considera que “els ciutadans de les Illes Balears hauríem de començar a pensar que l’Estat espanyol no només no ens serveix, sinó que és un llast important”.

El PSM considera imprescindible que les inversions del Govern de l’Estat compensin els dèficits històrics tant de la Sanitat com de l’Educació. Els nacionalistes també apunten la necessitat que l’Estat contempli l’increment de les inversions en matèria de transport públic i en la reconversió de les zones turístiques.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: