"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 22/12/2004

El PSM exigeix al Consell de Mallorca que convoqui les 361 places que té vacants

El PSM exigeix al Consell de Mallorca que convoqui una oferta d’ocupació pública per tal de cobrir les 361 places que actualment té vacants la institució mallorquina. Els nacionalistes consideren que a la presidenta del Consell, Maria Antònia Munar, ja no li queden excuses per continuar bloquejant la convocatòria de places públiques, després que s’ha desestimat el recurs administratiu contra l’oferta d’ocupació pública de 2001.

El PSM recorda que a l’oferta pública del 2001, ara confirmada per una sentència de dia 14 de desembre, es varen convocar 262 places i que durant la legislatura anterior s’arribaren a convocar un total de 492 places. Per contra, durant aquesta legislatura no s’ha convocat cap plaça ni una.

El PSM creu imprescindible que el Consell de Mallorca realitzi l’oferta d’ocupació pública anual per evitar la distorsió que suposa mantenir el personal ocupant precàriament els llocs de treball durant anys com a interins, així com per cobrir les vacants existents com a conseqüència de l’increment de les necessitats pròpies del Consell i de l’arribada de noves competències.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: