"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 21/12/2004

El PSM felicita al PNB i a EA per la tramitació del Pla Ibarretxe

El PSM felicita al PNB i a EA per la superació del primer tràmit parlamentari de la Proposta del Govern Basc per a la Convivència a Euskadi, conegut popularment com a Pla Ibarretxe. En aquest sentit, Gabriel Vicens, secretari general del PSM, s’ha adreçat als responsables d’ambdues formacions nacionalistes per fer-los arribar el suport i la satisfacció del PSM per la superació del primer tràmit parlamentari del Pla Ibarretxe i per l’aprovació del dictamen del projecte de nou estatut.

El PSM considera que aquesta tramitació és una primera passa per desenquistar la conjuntura política al País Basc i apostar pel debat polític al Parlament. Els nacionalistes creuen que d’aquesta manera s’obren noves oportunitats perquè el conflicte basc es superi realment en el Parlament i mitjançant el debat polític i social, enfront de la violència, l’agressivitat i l’immobilisme polític que, malauradament, ha caracteritzat tot aquest procés.

El PSM es mostra satisfet perquè el Pla Ibarretxe hagi iniciat el seu camí amb bon peu. Els nacionalistes desitgen que aquest procés segueixi així i superi els obstacles, per tal d’afavorir el consens més ampli possible per aconseguir el reconeixement nacional que necessitat Euskalherria.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: