"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 22/01/2013

PSM-IV-ExM considera “un greu error” mantenir els objectius de dèficit “passi el que passi i caigui qui caigui”

Biel Barceló es demana: “quantes persones més s’han de quedar a l’atur, quants sacrificis més s’han de fer, quantes famílies més han de patir... perquè el Govern del PP rectifiqui les seves polítiques?”La coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa considera que és un “greu error” mantenir els objectius de dèficit “passi el que passi i caigui qui caigui”. Així ho ha manifestat el portaveu parlamentari de la coalició, Biel Barceló, tant en la sessió de la Diputació Permanent del Parlament celebrada avui com en declaracions als mitjans de comunicació en els passadissos de la cambra, que ha celebrat un ple extraordinari per debatre la política econòmica del Govern en relació al compliment dels objectius de dèficit.

 

Biel Barceló ha constatat el “fracàs absolut” del Govern del PP en relació a la política econòmica i, particularment, en relació al compliment del dèficit, i ha lamentat que els conservadors vulguin mantenir “de manera entusiasta” els objectius imposats pel Govern espanyol (del 0,7% per enguany). Barceló ha criticat que l’Estat es reservi uns objectius fins a quatre vegades més alts, i ha alertat que el compliment d’aquestes xifres implica “més retallades socials, més patiment per les persones, més aturats, unes classes mitjanes més empobrides, més desnonaments...”.

 

El portaveu de la coalició d’esquerra mallorquinista es demana: “quantes persones més s’han de quedar a l’atur, quants sacrificis més s’han de fer, quantes famílies més han de patir... perquè el Govern del PP rectifiqui les seves polítiques?”.

 

Barceló ha afirmat que “tothom està d’acord que hi ha d’haver un aterratge més suau, s’ha d’anar més a poc a poc. Estam en contra de mantenir aquests objectius de dèficit, i ens sumam a la reivindicació del Parlament europeu en el sentit que cal suavitzar-los, de manera que poguem fer un aterratge més suau, que permeti que hi hagi una recuperació econòmica que faci revertir la situació. És un greu error mantenir l’objectiu de dèficit passi el que passi i caigui qui caigui, com vol el PP”.

ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: