"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 17/01/2013

PSM-IV-ExM de Palma vol acabar amb les tones d’aliments que es tiren als fems i demana responsabilitat social a les grans superfícies per redistribuir aquest menjar

El regidor Antoni Noguera afirma que per sortir d’aquesta situació de crisi, precarietat social i per garantir els drets bàsics és necessària la responsabilitat de tothomPSM-IV-ExM de Palma defensa que és necessari combatre la crisi des de tots els fronts per dignificar el projecte de vida de milers de persones que en aquests moments estan en risc d’exclusió social i no tenen cap tipus d’ingrés. Concretament, a les Illes Balears són més de 70.000.

 

PSM-IV-ExM de Palma registra avui una moció a l’Ajuntament de Palma amb l’objectiu d’evitar que es tirin al fems tones de d’aliments aptes pel consum i que es redistribueixin a aquelles persones que més ho necessiten. Per aquest motiu, la coalició vol que l'Ajuntament de Palma demani als responsables de les grans superfícies i supermercats de la ciutat que els aliments i productes bàsics d'higiene que són aptes pel consum i es tiren al fems, es destinin a les entitats que estan treballant per la seva redistribució a persones amb pocs recursos.

 

El regidor Antoni Noguera, afirma que “hem de canviar el relat de la crisi. L’alternativa per superar les dificultats d’aquesta estafa que és la crisi és invertir les prioritats i posar les persones al capdavant de les decisions polítiques”. És per això, que la moció també promou que Cort  convoqui a les entitats socials relacionades amb la redistribució d'aliments i a les grans superfícies i supermercats per tal que es pugui acordar una col·laboració satisfactòria entre les dues parts.  

 

Cort ha d’apostar decididament per la responsabilitat social de la ciutat i superar les situacions irracionals a on els supermercats tiren tones de menjar i milers de persones passen fam. Cal la responsabilitat de tothom per trobar altres camins a situacions tant difícils per la gent com haver de dependre de la caritat” conclou el regidor.


Documents

Moció sobre Aliments i Responsabilitat Social (266 KB)      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: