"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 10/01/2013

“Al cartell de Sant Sebastià li manquen tones d’imaginació”

El grup municipal PSM-IV-ExM recorda que les úniques novetats de l’organització són propostes dels ecosobiranistes: el correfoc de les colles de dimonis de Palma i la fira d’entitats a la plaça Santa Eulàlia



El grup municipal PSM-IniciativaVerds-Entesa a l’Ajuntament de Palma considera que la proposta musical que ha presentat la regidoria de Participació Ciutadana és molt pobra i demostra que el PP no té imaginació per organitzar un cartell atractiu amb un pressupost ajustat.


La coalició escosobiranista afirma que si la regidoria que dirigeix Sandra Fernández hagués treballat més en la proposta musical s’hagués pogut configurar una alternativa molt diversa i rica gràcies als grups locals emergents ja que existeix una gran oferta a Palma i les illes. El regidor, Antoni Noguera, lamenta que “el PP de Cort, sense cap projecte cultural per la ciutat, improvisa cartells i nega que les festes populars de Palma puguin convertir-se en un referent cultural i turístic. En aquest cas no és un tema de diners, és planificació i moltes reunions amb artistes i creadors per poder configurar un cartell singular i de qualitat”.

 

De fet, el grup municipal de PSM-IV-ExM recorda que les úniques novetats que hi ha en la programació per aquestes festes de Sant Sebastià són propostes dels ecosobiranistes. Concretament, l’organització del Correfoc amb la participació de les colles de dimonis de Palma és una proposta que el propi regidor Noguera va presentar una moció al plenari del mes d’abril passat i va rebre el suport unànime dels grups polítics.

 

Per això, el regidor ecosobiranista celebra que les colles de Ciutat tinguin una participació activa i important en un dels actes més tradicionals de les festes de Palma perquè és una oportunitat excel·lent per promocionar la cultura popular en les festes de Sant Sebastià. En canvi, ressalta Noguera, “l’aigua foc era una invenció artificial que es podia haver celebrat a qualsevol ciutat, mentre que el Correfoc forma part de la tradició i la cultura popular d’aquesta terra, i a més està protagonitzada pels joves”.

 

A més, el grup municipal incideix en la presència d’entitats que es concentraran a la plaça Santa Eulàlia. Un fet que es produirà arran d’una iniciativa de la coalició amb l’objectiu de facilitar a les entitats sense ànim de lucre, entitats socials i de cooperació, la possibilitat de visualitzar la seva tasca, promocionar l’associacionisme i cercar autofinançament per als seus projectes.






      

 

 




PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: