"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 05/01/2013

PSM-IV d'Inca reclama un pas segur entre la Gran Via i la zona esportiva de Constància, Sallista i Beat Ramon Llull

La coalició presentarà iniciatives en aquest sentit a l’Ajuntament d’Inca i al Consell de MallorcaPSM-IniciativaVerds d'Inca considera necessària la construcció d'un pas segur, proper i directe que connecti la Gran Via amb la zona esportiva de Constància, Sallista i Beat Ramon Llull. En aquest sentit, la coalició presentarà iniciatives a l'Ajuntament d'Inca i al Consell de Mallorca.

 

Antoni Rodríguez, portaveu de PSM-Iniciativaverds a l'Ajuntament d'Inca, explica que “hem presentat una moció a l'Ajuntament per tal que el consistori inquer insti el Consell de Mallorca a construir un pas segur entre la gran Via i la zona esportiva. El Consell és el titular d'aquesta carretera i li correspon fer aquesta inversió, que és ben necessària”.

 

El portaveu de PSM-Iniciativaverds apunta que “fa anys que la ciutat d'Inca reclama un pont que uneixi la Gran Via amb l'altre part de la ciutat on es troben les zones esportives de Constància, Sallista i Beat Ramon Llull, així com un nombre considerables de comerços i aparcaments. Fins i tot, en un futur, aquest pas podria connectar un passeig que uneixi el centre urbà amb l'Hospital d'Inca. L'any 2004, l'Ajuntament d'Inca aprovà per unanimitat una proposta de batlia en la qual es reclamava al Consell de Mallorca fer aquest pont. Consideram que ara és el moment de tornar a reivindicar aquesta demanda històrica”.

 

Per la seva banda, Joan Font, portaveu de PSM-IV-ExM al Consell de Mallorca, posa de manifest que “en aquests moments el Consell de Mallorca i el Ministeri de Foment del Govern de l'Estat renegocien la distribució dels 431 milions d'euros del conveni de carreteres de Mallorca. És per això que resulta molt oportú tornar a reivindicar aquesta demanada del municipi d'Inca, perquè el Consell de Mallorca disposa de pressupost per dur-la a terme. Només fa falta que hi hagi voluntat política per part de l'equip de govern del Consell de Mallorca. Des de PSM-IV.ExM sol·licitarem a la presidenta Maria Salom que prioritzin aquelles obres que, com aquesta, són de menor impacte i faciliten la mobilitat i la seguretat dels vianants”.

 


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: