"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 07/01/2013

PSM-IV-ExM critica les intencions del Govern de reduir la delimitació dels alzinars per desprotegir-los

Gabriel Company estudia recuperar la urbanització de Son Ferrandell, a ValldemossaLa coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa critica les intencions del Govern del PP de modificar el decret que delimita els alzinars amb la intenció de desprotegir-los. El conseller de Medi Ambient, Gabriel Company, ha reconegut, a través d’una resposta parlamentària al grup parlamentari ecosobiranista (veure l’arxiu adjunt), que el Govern està preparant una modificació d’aquest decret.

 

El diputat Antoni Alorda considera que darrere d’aquesta modificació legislativa hi ha la intenció de construir determinades urbanitzacions en sòl rústic, fins i tot en plena Serra de Tramuntana. El diputat mallorquinista afirma: “no volem més construcció en el sòl rústic i molt menys en zones protegides com la Serra de Tramuntana, i encara menys per fer urbanitzacions”.

 

Alorda explica que des del grup PSM-IV-ExM “no hi tenim inconvenient de modificar una delimitació d’alzinar si no hi ha alzinar, però no que la conseqüència sigui desprotegir l’espai i afavorir que s’hi construeixi”.


Documents

Resposta parlamentària del Govern sobre les intencions de modificar el decret de delimitació dels alzinars (118 KB)      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: