"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 22/12/2012

PSM-IV-ExM treballa per seguir plantant cara al PP en aquest 2013

La coalició celebrà la Segona Assemblea oberta el passat desembre per establir el full de ruta d'aquest any que comença 

La coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa va reunir el passat dimecres a militants i simpatitzants en la Segona Assemblea oberta per analitzar l’actualitat política municipal. Es tracta de la segona assemblea d’aquest any que convoca la coalició amb un doble objectiu.
Per una banda, analitzar la feina feta tant des de l’Ajuntament de Palma, per part del grup municipal, com de portes enfora. Però al mateix temps, la trobada va servir per treballar els reptes que ha d’afrontar la ciutadania de Palma de cara a l’any 2013 i que la coalició liderarà per evitar que la deriva neoliberal i antimallorquina del PP perjudiqui encara més la vida dels palmesans.
Pel portaveu de la coalició Antoni Verger: "és important conèixer l'opinió de la militància, ja que es tracta de la veu del carrer, té una sensibilitat més especial i viu el dia a dia del que està patint la ciutat".
Segons la regidora ecosocialista Marisol Fernández: "aquesta trobada també ens ha servit per tal de començar a establir llaços estables davant la futura organització conjunta que es durà a terme el pròxim 2 de febrer".

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: