"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 31/12/2012

9.000 persones defensen a Palma el dret de decidir

Biel Barceló i Lluís Apesteguia, entre d’altres, encapçalen la manifestació convocada per la Plataforma 31-D amb motiu de la Diada Nacional de MallorcaMés de 9.000 persones s’han manifestat aquest diumenge als carrers de Palma per reclamar el dret de decidir dels ciutadans i ciutadanes de Mallorca, i del conjunt dels Països Catalans. La manifestació, convocada per la Plataforma 31-D amb motiu de la Diada Nacional de Mallorca, ha estat encapçalada pel secretari general del PSM, Biel Barceló, pel secretari general dels JEN-PSM, Lluís E. Apesteguia, per la secretària d’organització d’Entesa per Mallorca, Mercè Bujosa, i pel coordinador d’IniciativaVerds, David Abril, entre altres dirigents d’organitzacions polítiques, sindicals i cíviques.

 

La gran afluència de manifestants ha fet que la marxa de la Diada hagi estat la més nombrosa dels darrers anys. El secretari general del PSM i portaveu parlamentari de la coalició PSM-IV-ExM, Biel Barceló, ha explicat que “en aquests moments és més necessari que mai reivindicar els drets socials dels ciutadans, indestriables dels nostres drets nacionals com a poble, davant dels atacs constants dels governs del PP de Mariano Rajoy i de José Ramón Bauzá”. I ha afegit que “per fer front a la greu situació del país, i per garantir el nostre benestar col·lectiu, és necessari que els ciutadans de les Illes Balears exercim el nostre dret de decidir”.

 

D’altra banda, els principals representants polítics de la coalició PSM-IV-ExM participen aquests dies en els actes oficials de la Festa de l’Estendard, que commemora l’entrada de Jaume I a Palma el 31 de desembre de l’any 1229.


Documents

Manifest de la Plataforma 31-D (70 KB)      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: