"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 15/12/2012

PSM i Entesa convoquen el Congrés de confluència per al 23 de febrer, amb l’objectiu de fer créixer el tercer espai

El Consell de Direcció Política del PSM i el Consell Nacional d’Entesa s’han reunit conjuntament a Bunyola per impulsar la integració dels dos partits del mallorquinisme progressista: “volem sumar a tots aquells que reclamen alternatives i defensar el país”El Consell de Direcció Política del PSM-Entesa Nacionalista i el Consell Nacional d’Entesa han celebrat avui a Bunyola una reunió conjunta, amb l’objectiu de convocar el Congrés de confluència de les dues organitzacions del mallorquinisme progressista. Els màxims òrgans de direcció política entre congressos d’ambdós partits han aprovat la convocatòria del Congrés unitari del PSM-Entesa per al proper dia 23 de febrer de 2013.

 

El secretari general del PSM, Biel Barceló, i el president d’Entesa, Biel Huguet, han remarcat la importància de la reunió d’avui, en la qual s’ha fet la “passa definitiva perquè les nostres organitzacions conflueixin en una organització unitària de l’esquerra mallorquinista i nacionalista”, segons Barceló. I l’han emmarcat en el procés d’enfortiment de la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa: “volem consolidar aquest tercer espai polític, que aspira a continuar creixent per representar una àmplia majoria social i ser alternativa de govern, tant a Mallorca com al conjunt de les Illes Balears”, com ha dit Biel Huguet.

 

Els dirigents del PSM i d’Entesa han explicat que el projecte està obert a totes les candidatures locals de l’àmbit del nacionalisme progressista, i a totes les persones que hi vulguin participar i que pensin “que la situació actual s’ha de revertir, que hi ha d’haver alternatives a les retallades socials, alternatives econòmiques per sortir de la crisi, que s’ha de defensar el nostre país, la nostra llengua i cultura, el nostre teixit empresarial... que estan amenaçats per les polítiques equivocades del PP aquí i a Madrid”, segons ha afirmat Biel Barceló.

 

La reunió ha estat presidida per Xavier Bacigalupe i Miquel Àngel Mas (presidents del CDP del PSM i del CN d’Entesa, respectivament), i ha comptat amb les intervencions dels secretaris d’organització dels dos partits, Joan Verger i Mercè Bujosa, per explicar als assistents el procés de confluència de les dues organitzacions.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: