"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 08/12/2012

PSM-IV-ExM denuncia la falta d’interès del PP de Cort pel servei del Defensor del Ciutadà

La coalició ecosobiranista afirma que en aquests moments de crisi econòmica i social, és més important que mai reforçar els espais on els ciutadans puguin vehicular els seus problemes amb l’administracióEl Grup Municipal PSM-IniciativaVerds-Entesa a l’Ajuntament de Palma considera que les dificultats per trobar una persona de consens que s’encarregui d’aquesta oficina posa en evidència la manca d’interès del PP en oferir un servei de qualitat i independent als ciutadans de Palma.


La coalició ecosobiranista afirma que en aquests moments de crisi econòmica i social, és més important que mai reforçar els espais on els ciutadans puguin vehicular els seus problemes amb l’administració. Per això, és factible pensar que al PP precisament no li interessi facilitar aquesta tasca si tenim en compte que les polítiques que estan posant en pràctica a Cort suposen una minva dels drets i els serveis dels ciutadans.


A més, el regidor Antoni Noguera considera inacceptable el desmantellament de l'oficina que ha fet el PP, ja que actualment només hi ha un funcionari treballant l’oficina del Defensor del Ciutadà. Això suposa una minva molt important en la qualitat del servei que s’ofereix per atendre a tots els ciutadans que hi acudeixen, ja que si aquesta persona agafa una baixa per indisposició o té vacances el servei roman tancat.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: