"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 06/12/2012

Els JEN-PSM duen la constitució a Son Reus

Els joves del PSM proposen que la incinerin en comptes dels fems d'arreu d'Europa. Asseguren que no es pot reciclar perquè és "material de rebuig"

 

Els Joves d’Esquerra Nacioanalista-PSM (JEN-PSM) han mostrat el seu tradicional rebuig a la Constitució Espanyola duent-la a Son Reus perquè la incinerin. El seu Secretari General, Lluís Apesteguia, ha declarat que "la poden cremar en comptes dels fems que el PP vol importar d'arreu d'Europa, ja que és material de rebuig i no es pot reciclar".


Apesteguia ha explicat que "no es pot reciclar un text que ens converteix en súbdits d'una monarquia corrupta, que impedeix el dret a decidir del poble de Mallorca, que avala la imposició del castellà o que empara els desnonaments i les retallades a l'estat del benestar".


Les joventuts del PSM han conclòs desitjant que "aquesta fos l'última cosa que s'incineràs a Mallorca i que el Consell apostàs per una altra política de residus"; tanmateix han assegurat no tenir-ne esperances "mentre ens segueixi governant el PP, un partit que és tan de rebuig com la constitució que defensa".


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: