"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 04/12/2012

PSM-IV-ExM celebra que l鈥檕posici贸 contundent t茅 resultats: la reobertura de l鈥橢scola d鈥橝dults

Antoni Noguera assegura que la coalici贸 seguir脿 creant tensi贸 en el debat a Cort per aturar les retallades i que aquesta oposici贸 contundent ,connectada a la societat civil , d贸na els seus fruitsEl Grup Municipal PSM-IniciativaVerds-Entesa a l’Ajuntament de Palma assegura que la coalició seguirà creant tensió en el debat a Cort per aturar les retallades i que aquesta oposició contundent ,connectada a la societat civil, dóna els seus fruits: el PP de Cort rectifica i reobrirà l’Escola d’Adults a partir del mes d’abril. Amb aquesta rectificació queda clar que hi ha alternatives al model econòmic neoliberal del PP.

 

Noguera afirma que l'eliminació d'aquest servei suposava  “un greu atemptat a la igualtat d’oportunitats” que es perpetua “just en el moment en que és més necessari invertir en la capacitació de les persones, moltes d’elles en situació d’atur”.

 

Així mateix, el regidor considera que és imprescindible prioritzar la inserció laboral i el reciclatge professional, així com elevar el nivell formatiu de la població adulta, un requisit imprescindible per millorar les opcions de trobar feina, un repte bàsic per l’actual moment de crisi econòmica en que ens trobam.

 

A més, la coalició a l’Ajuntament de Palma exigeix a l’equip de govern transparència per tal de conèixer el total de doblers del deute que l’estat permet refinançar.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: