"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 29/11/2012

PSM-IV-ExM insta el Consell a mantenir el suport al sector audiovisual i no tancar la Mallorca Film Commission

La coalició destaca que la MFC juga un paper fonamental per estimular un sector estratègic per al creixement econòmic, i considera que tancar-la seria un “greu error”La coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa ha criticat avui la intenció del Consell de Mallorca de tancar la Mallorca Film Commssion, fet que han denunciat avui l’Associació de Productores (APAIB), l’Associació de Cineastes (ACIB), i el Cluster Audiovisual (CLAB). La formació mallorquinista i ecosocialista coincideix amb aquestes entitats que tancar la MFC seria un “error gravíssim”, que suposaria un “cop mortal per al futur del sector audiovisual d’aquest país”, segons afirma el portaveu al Consell, Joan Font.

 

Des del PSM-IV-ExM destaquen que el sector audiovisual és estratègic per al creixement econòmic, ja que les inversions en aquest sector, especialment a través de rodatges cinematogràfics a les nostres illes, tenen un retorn important i són una eina inqüestionable de promoció turística. Joan Font afirma que “el Consell de Mallorca, en mans de Maria Salom, està arruïnant el sector audiovisual d’aquesta terra”. Font recorda que el PP ja va tancar RTVM, i que ara “està a punt d’assestar un cop mortal a totes les empreses i a totes les persones que viuen d’aquest sector”.

 

La coalició presentarà iniciatives institucionals per tal de mantenir la Mallorca Film Commission i per tal de mantenir el suport al sector audiovisual de Mallorca i de les Illes Balears.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: