"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 29/11/2012

PSM-IV-ExM proposa que el Consell i el Govern col路laborin per pagar l鈥檈sbucament dels apartaments de ses Covetes

La coalici贸 presenta una moci贸 al Consell perqu猫 la instituci贸 assumeixi un ter莽 del cost: 鈥渓a preservaci贸 d鈥檈s Trenc 茅s responsabilitat de tots els mallorquins鈥La coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa ha registrat una moció al Consell de Mallorca per instar l’equip de govern a assumir una tercera part de les despeses de l’esbucament dels apartaments de ses Covetes, devora es Trenc (al municipi de Campos). Així mateix, pretén instar el Govern a assumir una altra tercera part, de manera que les tres institucions (Consell, Govern i Ajuntament) es repartesquin a parts iguals els costos.

 

El portaveu mallorquinista i ecosocialista, Joan Font, ha recordat que la sentència sobre el contenciós que entre els promotors de la urbanització i l’Ajuntament per una banda, i el PSM i el GOB per l’altra, obliga a l’Ajuntament a esbucar els apartaments fantasma. I recentment una resolució judicial instava el consistori a concloure les obres de demolició en mig any. L’Ajuntament valora en 1,1 milions d’euros el cost total de les obres d’esbucament.

 

Joan Font afirma que “no ens sembla correcte que els ciutadans de Campos hagin de pagar les conseqüències de les decisions incorrectes dels gestors que governaven a l’Ajuntament de Campos fa 20 anys”. I ha afegit que “la preservació d’un espai verge com es Trenc és responsabilitat de tots els mallorquins i mallorquines”.

 

Font recorda precedents similars, com ara el Pont des Riuet de Portocristo, o les cases de Llucalcari (Deià), que sentències judicials varen obligar a esbucar. En els dos casos les institucions supramunicipals varen assumir part dels costos de les obres de demolició. En el cas del Pont des Riuet, a tres parts iguals entre Govern, Consell i Ajuntament de Manacor, una fórmula similar a la qual plantegen ara els mallorquinistes i ecosocialistes per a ses Covetes.

Documents

Moci贸 del PSM-IV-ExM al Consell sobre l'esbucament dels apartaments il路legals de ses Covetes (199 KB)      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: