"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 20/11/2012

Els JEN-PSM entrega material al conseller Rafael Bosch per ajudar-lo a finalitzar el vĂ­deo educatiu de Cabrera

Els Joves del PSM han registrat a la Conselleria d’Educació unes ulleres per bussejar i uns flotadors per evitar que el conseller hagi d’utilitzar recursos públics per a realitzar les immersions suposadament per a realitzar un vídeo educatiuEl secretari d’organització dels JEN-PSM, Jaume Palou, ha realitzat l’entrega al registre de la Conselleria d’Educació d’un paquet de regals perquè li sigui lliurat al conseller Rafael Bosch amb l’objectiu que deixi d’utilitzar els recursos públics per realitzar, segons ha explicat ell mateix, un vídeo educatiu. Jaume Palou hi ha acudit acompanyat per dos membres vocals de l’executiva dels JEN-PSM, Marta Jordà i Xesc Mainzer.

Amb aquest acte simbòlic els Joves d’Esquerra Nacionalista-PSM volen evidenciar que no es creuen l’excusa que el conseller Rafael Bosch va dirimir després que l’opinió pública conegués que havia emprat, juntament amb el conseller de Medi Ambient, Gabriel Company, els mitjans nàutics i els recursos materials per a realitzar diverses immersions davant la costa de Cabrera.

“Ningú es pot creure aquesta excusa tan roïna pròpia d’un nin que ha estat enxampat robant”, ha afirmat Palou. Per això, les joves del PSM, es prenen amb ironia les seves paraules i li han fet entrega d’unes ulleres per a bussejar i uns flotadors per a que pugui “fer les festes privades i els vídeos educatius que vulgui però sense malgastar el temps dels treballadors de la conselleria ni els recursos públics per a capricis particulars”.

Així mateix, els JEN-PSM reclamen al conseller que faci públic el contingut del suposat vídeo si realment es creu la seva pròpia excusa. 

ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: