"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 02/10/2012

PSM-IV-ExM considera indignes les declaracions del cap de la Policia Nacional espanyola a Balears, i l’insta a rectificar

Antonio E. Jarabo qualificava la mobilització social d’ “irresponsable i parasitària”La coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa considera que les declaracions realitzades ahir pel cap de la Policia Nacional espanyola a les Illes Balears, Antonio E. Jarabo, amb motiu del “Dia de la Policia”, acusant la mobilització social d’“irresponsable i parasitària” són del tot indignes en boca de qui hauria de vetllar per la nostra seguretat, en compte de dedicar-se a valorar el que és l’exercici d’un dret sagrat en democràcia com és el dret de manifestació.

 

Per a la coalició es tracta d’unes declaracions que mereixen ser rectificades immediatament, i sancionades per part de Teresa Palmer, la delegada del Govern de l’Estat a les Illes Balears, qui amb el seu silenci no fa altra cosa que ser còmplice d’allò que altres màxims responsables del PP, com el ministre de l’Interior o la delegada del Govern espanyol a Madrid, ja han expressat, en el sentit de “regular”, és a dir, de posar restriccions, al dret de manifestació. Allò il·legal és, en la nostra opinió, restringir les llibertats ciutadanes com ha fet el batle de Sóller amb la instal·lació de càmeres al carrer denunciades pel col·lectiu Albaïna.

 

Sempre, i molt especialment en les actuals circumstàncies, la ciutadania, la societat civil i l’oposició política té dret a mobilitzar-se i a expressar el seu malestar, per molt que la deriva autoritària dels governants del PP vulgui posar portes al camp en aquest sentit, qüestió davant la qual sempre trobaran enfront la coalició PSM-IV-ExM .

 


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: