"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 30/08/2012

Joan Juan, 20 anys de bona feina a l'Ajuntament de Campos

L'històric regidor de PSM-Entesa Nacionalista ha presentat la dimissió. Maria Magdalena Lladó agafarà el testimoni, i assumirà l'acta de regidoraDesprés de 20 anys com a regidor del PSM-Entesa Nacionalista a l'Ajuntament de Campos, Joan Juan ha decidit presentar la dimissió. Durant aquestes dues dècades de política municipal ha fet molt bona feina per millorar Campos, com a batle i com a regidor de l'oposició. Tant és així que no és exagerat afirmar que, sense Joan Juan, Campos no seria el mateix. 


De la seva acció de govern destaquen assoliments com la nova escola pública, l'Escola d'Adults o la defensa del territori. Per tot això, la gent gent de PSM-Entesa Nacionalista se sent agraïda per la seva contribució i li vol desitjar molta sort en la nova etapa. 

 

Joan Juan passa el relleu a Maria Magdalena Lladó, mestra d'escola de 34 anys, que en el proper plenari assumirà la responsabilitat de regidora del grup municipal PSM-Entesa Nacionalista. Per ella, també, tots els desitjos de sort i encert. 


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: