"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 24/08/2012

PSM-IV-ExM considera greu que la Conselleria d’Educació amenaci als pares que volen participar a l’acció “Així el meu fill no comença”

La coalició ho veu com una vulneració del legítim dret a la protestaLa Conselleria d’Educació ha amenaçat als pares que volen participar de l’acció “així el meu fill no comença”, d’aplicar-los les mesures penals previstes per la Llei del menor, per incomplir l’obligatorietat dels pares de dur els nins a l’escola.

PSM-IV-ExM entén que darrera aquest anunci  s’hi amaga una voluntat repressiva i no de protecció dels menors, per això, ha registrat una pregunta al Parlament per saber “quantes denúncies a la Fiscalia de Menors ha presentat la Conselleria d’Educació, essent-ne el Sr. Bosch titular, per incompliment del deure dels pares de portar els nins a escola?”.   La coalició preten posar damunt la taula que aquest zel té una clara motivació ideològica de silenciar les protestes i desviar l’atenció sobre els motius que l’han provocada.

La mobilització “Així el meu fill no comença” està organitzada per la FAPA de Mallorca en senyal de rebuig per l’augment de ràtios, la desaparició de suports als alumnes amb necessitats o la manca de suport als serveis complementaris (escoleta matinera, transports o menjadors). I consisteix en que els nins i nines no vagin a l’escola el primer dia del curs per així visualitzar la preocupació de les famílies davant la pèrdua de qualitat de l’educació.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: