"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 30/07/2012

PSM-IV-ExM demana al Govern espanyol per què desmantella la unitat anticorrupció de l’Agència Tributària

La coalició presenta una pregunta al Congrés a través del diputat Joan Baldoví (Compromís). Fina Santiago: “ens sorprèn molt que se suprimeixi aquesta unitat quan s’estan investigant els casos Gürtel (la ramificació a Balears) i Nóos”La coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa ha presentat una pregunta al Govern espanyol perquè expliqui “quins són els motius pels quals l’Agència Tributària ha desmantellat la Unitat Especial d’Investigació Judicial que ha estat un element clau a les Illes Balears per destapar trames de corrupció tan importants com els casos coneguts amb el nom de Maquillatge o Nóos”. La pregunta serà tramitada pel diputat de Compromís, Joan Baldoví.

 

 

La diputada d’IniciativaVerds Fina Santiago ha qualificat la decisió de “retallada política”, i ha negat que respongui a criteris d’estalvi. Santiago recorda que es tracta d’una unitat reduïda i eficient, i que algunes de les seves investigacions han conclòs amb la celebració de judicis, fins i tot amb sentències condemnatòries.

 

La diputada ecosocialista afirma que “en política els temps són importants”: “ens sorprèn molt que justament quan s’estan investigant o aprofundint temes com la ramificació del cas Gürtel a les Illes Balears, o el cas Nóos, que afecta a Iñaki Urdangarín i a la infanta Cristina de Borbó, en compte de llençar el missatge de tolerància zero davant la corrupció es decideixi desmantellar una unitat d’investigació que lluita contra la corrupció”.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: