"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 10/05/2012

El PP evita facilitar al PSM-IV-ExM la declaració de béns i activitats de Bauzà

Fina Santiago es persona a la Conselleria de Presidència i reclama l’accés al registre, i Biel Barceló avança que la coalició denunciarà el president davant els tribunals si es constaten incompatibilitatsLa coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa ha sol·licitat la declaració de béns i activitats patrimonials del president del Govern, José Ramón Bauzá, per valorar si el denuncia davant els tribunals per incompatibilitats. Ho ha sol·licitat tant al Govern com al Parlament. La diputada Fina Santiago s’ha desplaçat a la Conselleria de Presidència per demanar l'accés al registre, que és de caràcter públic.

 

 

D’altra banda,  el portaveu parlamentari de la coalició, Biel Barceló, ha explicat la gravetat dels fets i ha avançat la possibilitat de denunciar la situació del president davant la justícia, una vegada el grup parlamentari hagi aconseguit la documentació i hagi valorat l’existència d’incompatibilitats contràries a la llei.

 

Després d'insistir-hi, el PP, tant des del Govern com des de la Mesa del Parlament, està evitant facilitar al PSM-IV-ExM els documents amb les declaracions patrimonials i d’activitats del president Bauzá, amb excuses formals i burocràtiques que retarden el procés. Si el PP continua posant-hi traves, des de la coalició es personaran en el Govern amb un notari, perquè certifiqui l’incompliment de la llei que permet l’accés públic als registres de béns i activitats dels membres del Govern.

 


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: