"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 03/05/2012

El PP rebutja reclamar els 240 milions del Fons de Competitivitat que corresponen per llei a Balears

El Parlament reclama per unanimitat que es tornin els doblers malversats pel Govern Matas en subvencions a l’Agència Balear de NotíciesLa Comissió d’Economia del Parlament ha rebutjat, amb els vots del PP, una proposició no de llei del grup PSM-IniciativaVerds-Entesa en què es reclamava l’avançament del Fons de Competitivitat que li correspon a les Illes Balears en compliment de la llei de finançament autonòmic, i que el Govern espanyol de José Luis Rodríguez Zapatero es va negar a avançar (i que l’actual Govern estatal de Mariano Rajoy tampoc no ha satisfet).

 

El portaveu del PSM-IV-ExM, Biel Barceló, qui ha defensat la iniciativa, lamenta l’actitud “submisa” del PP envers el Govern espanyol (tant quan estava governat pel PSOE com quan està governat pel PP). “Ahir el president Bauzá parlava dels especialistes en el sinpa. L’especialista en el sinpa de bon de veres és el Govern espanyol, abans amb en Zapatero i ara amb en Rajoy, que ni ens paga el Fons de Competitivitat ni ens paga les inversions estatutàries. És lamentable que Bauzá torni a destacar com el millor escolanet de Rajoy”.

 

Barceló recorda que els doblers que ens corresponen pel Fons de Competitivitat “són nostres, perquè provenen dels nostres imposts”. I posa de manifest que amb els 240 milions que el Govern espanyol ens deu “es podrien evitar moltes retallades, entre altres el tancament d’hospitals públics”.

 

El Parlament reclama els doblers públics malversats per Matas en subvencions a l’ABN

 

D’altra banda, la Comissió d’Economia ha aprovat per unanimitat una proposició no de llei del grup PSM-IniciativaVerds-Entesa, amb una esmena del PP, per reclamar els doblers que hagin estat malversats pel Govern del PP de Jaume Matas en subvencions a l’Agència Balear de Notícies.

 

El text original proposava instar el Govern “a prendre totes les accions oportunes per tal de recuperar els doblers que ens han estafat als ciutadans i ciutadanes de les Illes Balears”. El text aprovat (amb l’esmena del PP incorporada) reclama al Govern que prengui “totes les accions oportunes per reclamar i recuperar, en el seu cas, els doblers que es declarin pagats indegudament per la Comunitat Autònoma”.

 


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: