"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 17/05/2012

La coalició PSM-IV-ExM se suma a les mobilitzacions a favor de la sanitat pública

Fina Santiago insta el Govern a negociar amb els sindicats sanitaris, que rebutgen unànimement les retallades: “no pot ser que tot el col·lectiu sanitari estigui equivocat”La coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa se suma a les mobilitzacions a favor de la sanitat pública i per rebutjar les retallades i les reformes regressives en l’àmbit sanitari, que han estat convocades avui per la totalitat dels sindicats d’aquest sector.

 

La diputada d’IniciativaVeds, Fina Santiago, afirma: “rebutjam el mal anomenat “pla d’equilibri econòmic” de les Illes Balears per injust, ineficaç, inútil, improvisat, ideològic i insensible”. Santiago considera especialment greu el tancament de dos hospitals públics, i posa de manifest que Balears és l’única Comunitat Autònoma de l’Estat que ha pres mesures tan dràstiques.

 

La diputada ecosocialista posa de manifest les conseqüències d’aquestes polítiques: “les retallades en l’àmbit sanitari duu a la saturació de les llistes d’espera i al deteriorament de la qualitat assistencial i de tot el sistema públic de salut”.

 

Fina Santiago afirma: “instam el Govern que, davant la unanimitat de tot el col·lectiu sanitari de rebuig a les retallades, se segui a negociar amb els representants d’aquest col·lectiu. El Govern s’ha de treure les cucales que duu posades, i ha de ser capaç de dialogar amb la societat. No pot ser que tot el col·lectiu estigui equivocat”.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: