"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 11/05/2012

La denúncia de l’SPIB demostra que el PP controla IB3 per oferir una informació al servei del Govern

La coalició nacionalista i ecosocialista avança que demanarà explicacions sobre els casos de censura i manipulació informativa denunciats pels treballadors de l’ens públicLa coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa considera “absolutament vergonyós”, “intolerable” i “propi de països no democràtics” el fet que a IB3 hi hagi censura i manipulació informativa per tal d’afavorir la imatge del Govern del PP de José Ramón Bauzá, tal i com han denunciat els treballadors de la radiotelevisió pública a través de l’SPIB.

 

Des del grup parlamentari nacionalista i ecosocialista avancen que demanaran explicacions al Parlament sobre els casos denunciats, que “demostren que el PP vol controlar IB3 per oferir una informació al servei del Govern”.

 

D’altra banda, en el PSM-IV-ExM no sorprèn que el PP estigui practicant la censura i la manipulació a l’ens públic, ja que va rebutjar arribar a un consens sobre l’elecció del Consell de Direcció i va imposar la majoria absoluta que té a la cambra per nomenar una direcció monocolor (fins i tot nomenant un director general que havia estat senador del PP).

 

Des del grup PSM-IV-ExM consideren que en un país de tradició democràtica, la reacció del director general d’IB3 davant els fets denunciats hauria estat presentar de manera immediata la dimissió. Lamentablement, en aquest país el partit més votat ha demostrat que no entén en què consisteixen uns mitjans públics professionals i independents.

 


Documents

Informe dels treballadors d'IB3 en què denuncien censura i manipulació informativa (334 KB)      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: