"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 21/04/2012

PSM-IV-ExM vol protegir Cala Figuera íntegrament

La coalició presentarà una moció al Consell per modificar el Pla Territorial i mantenir la protecció completa d’aquest indretEl grup de consellers del PSM-IniciativaVerds-Entesa al Consell de Mallorca presentarà una moció al proper plenari de la institució insular per tal de protegir íntegrament Cala Figuera. La proposta pretén que es modifiqui el Pla Territorial amb l’objectiu de preservar tota la zona de Cala Figuera que quedava protegida pel pla especial del 1985, i que ara, amb la modificació de les normes subsidiàries del municipi de Santanyí, quedarà sense efecte.

 

El portaveu del PSM-IV-ExM al Consell, Joan Font, insta l’equip de govern presidit per Maria Salom a acceptar la proposta del batle del municipi, del PP, “que ha manifestat públicament la seva intenció de protegir, almanco, la zona del pinar del Caló d’en Boira”. A més, “els instam a anar més enllà i continuar preservant la resta de Cala Figuera, ja que ha estat protegida fins ara”.

 

Font indica que Cala Figuera “és un dels nuclis costaners més emblemàtics de Mallorca, i té un atractiu turístic innegable”. Per això afirma que “no podem posar en perill el nostre patrimoni natural i la fisonomia d’un nucli tan singular per tornar al model del ciment, la construcció i l’especulació, que ha contribuït a dur-nos a la crisi actual”.

 

Finalment, Joan Font recorda que “mentre el PP modifica el PTM per la porta de darrere per permetre macrohotels devora espais naturals, nosaltres proposam que es modifiqui així com toca, per protegir els nostres valors naturals, patrimonials i paisatgístics”.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: