"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 17/04/2012

Biel Barceló: “Bauzá va a Madrid a dir amén a les retallades que imposa en Rajoy”

El portaveu parlamentari del PSM-IV-ExM afirma que si aplicam les retallades dictades pel Govern de l’Estat “ens podem trobar en una situació molt crítica en educació i sanitat”El portaveu parlamentari del PSM-IniciativaVerds-Entesa, Biel Barceló, ha criticat l’actitud del president Bauzá, qui “va a Madrid a dir amén a les retallades d’en Rajoy”, en referència a les noves mesures que afectaran a les àrees de salut i educació, gestionades per les comunitats autònomes.

 

 

Barceló ha afirmat: “en Bauzá ha anat a una trobada de presidents autonòmics del PP perquè ningú no es mogui ni protesti, i perquè acceptin les retallades que imposa en Rajoy. En el cas de les Illes Balears, aquest dir “amén” a Rajoy és especialment preocupant, i repercutirà negativament en els ciutadans. Som una de les comunitats pitjor finançades, si aplicam aquí les retallades que anuncia el Govern de Rajoy ens podem trobar amb una situació molt crítica en educació i sanitat”.

 

El portaveu del PSM-IV-ExM també ha criticat els Pressuposts Generals de l’Estat, dels quals ha dit que són “els pitjors de la història per les Illes Balears”.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: