"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 20/05/2011

PSM-IV-ExM promour脿 un festival de m煤sica de refer猫ncia

La coalici贸 que encap莽ala Biel Barcel贸 est脿 en contacte amb el promotors del S贸nar per establir una oferta musical de cara al 2012, mentre la coalici贸 a Palma preveu tamb茅 la creaci贸 d鈥檜n festival de cinemaLa coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa aposta per la cultura, per la seva defensa i promoció, però sobretot com a element generador d’alternatives econòmiques. En aquest sentit, la coalició nacionalista i ecosocialista s’ha marcat com a repte a complir en el proper 2012, la promoció d’un festival de música de transcendència més enllà de les Illes Balears que permeti atreure grups musicals de rellevància per convertir els nostres escenaris en llocs de referència.

 

De fet, la coalició ja s’ha posat en contacte amb els promotors del Festival Internacional de Música Avançada i Art Multimèdia de Barcelona, el Sónar, per tal de crear sinèrgies que facilitin els transvasament de contactes i model d’organització d’un festival de referència com és aquest cap a les Illes.


També, el Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma, Es Baluars, ja ha mostrat a la coalició la seva voluntat de col·laborar en aquest projecte com un dels espais d’acollida del festival de música.

 

A més, la coalició es compromet a impulsar les instàncies que promouen les produccions cinematogràfiques a les Balears, a aprovar una llei del cinema per donar suport a la producció audiovisual, però sobretot a donar un impuls a la projecció exterior i interior de la nostra cultura. En aquest sentit, PSM-IV-ExM de Palma promourà la celebració d’un festival de cinema que sigui referent per a la promoció exterior de les produccions pròpies, però també un espai de recepció de creacions audiovisuals d’altres cultures.

 

La coalició defensa la dotació de la Palma Film Office, Mallorca Film Comission i Illes Balears Film Comission, precisament en aquesta línia d’enfortir les illes com a niu de creació i plataforma de difusió dels valors de la nostra cultura.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: