"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 20/05/2011

Llucmajor tanca la legislatura amb gairebé 4 milions de dèficit

Joana Lluïsa Mascaró critica “l’elevat i preocupant” dèficit amb què deixa les arques públiques el batle Joan JaumeLa candidata del PSM-EN a la batlia del municipi, Joana Lluïsa Mascaró, denuncia que el batle del PP, Joan Jaume, tanqui el seu mandat incrementant el dèficit de l’Ajuntament. Mascaró afirma que una vegada consultada la liquidació de 2010, que es debatrà després de les eleccions, l’Ajuntament de Llucmajor presenta un elevat dèficit i un romanent de tresoreria negatiu realment preocupant.

 

Concretament el dèficit de l’Ajuntament de Llucmajor és de quasi 4 milions d’euros (3.892.393,84 €). A més s’hi afegeix que la liquidació també presenta un romanent de tresoreria negatiu de 9.719.398,42 euros. Cosa que significa que, a més dels prop de 40 milions que es deuen als bancs en forma de crèdits, l’Ajuntament té factures pendents de pagar a empreses i proveïdors per valor de més de 9,7 milions.

 

Mascaró acusa el candidat del PP a la reelecció, Joan Jaume, que culpi del dèficit “a les escoletes infantils i a la Residència de persones majors, quan precisament els resultats de la Residència són positius”.

 

Joana Lluïsa Mascaró afirma que els darrers 20 anys de l’Ajuntament són una mostra clara que el PP no és la solució pel poble, ni per Llucmajor, ni per s’Arenal ni per les urbanitzacions.

 

“En 20 anys hem passat d’una sorprenent efervescència cultural i associativa a ser un municipi on els ciutadans i les associacions no se senten escolats, a tenir un ajuntament assenyalat pel dit de la corrupció, carregat de deutes i on es paguen més impostos que mai” ha sentenciat la candidata del PSM-EN.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: