"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 20/05/2011

El Consell recolzarà la posada en marxa d’un Museu Marítim a Cala Bona

Joan Font ha visitat avui Son Servera per mostrar el seu compromís amb la promoció del turisme mediambiental i una major agilització dels tràmits administratius

El candidat del PSM-IniciativaVerds-Entesa a la Presidència del Govern, Joan Font, s’ha traslladat avui a Son Servera per mostrar el seu recolzament a la candidatura nacionalista de PSM-Esquerra encapçalada per Rafel Valls. Els candidats han compartit impressions respecte al futur projecte de construcció del Museu Marítim a Cala Bona.


Les coalicions són partidàries de recolzar el projecte, i sobretot des del Consell de Mallorca, Joan Font es compromet a donar suport i assessorament a l’Ajuntament per la posada en marxa.

 

A més, Font ha incidit en la necessitat de reforçar l’oferta turística basada en els valors mediambientals del municipi. En aquest sentit, Font considera important la confecció de guies turístiques que promocionin els valors culturals, patrimonials i mediambientals de la zona, així com reforçar la formació adequada dels professionals del sector com són els guies turístics.

 

El candidat nacionalista i ecosocialista s’ha compromès, d’altra banda, a recolzar el consistori municipal per tal d’agilitzar els tràmits administratius i implantar l’administració electrònica, una ajuda que contribuirà a resoldre, per exemple, les llicències d’obres menors en un temps màxim de tres dies. 

 


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: