"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 20/05/2011

L’AAVV de Calvià i el PSM-IV-ExM aconsegueixen connectar Es Capdellà amb la resta de nuclis del municipi

La coalició que encapçala Rafel Sedano planteja solucions per resoldre la manca de connexions dels autobusos municipals entre els principals nuclis de població de CalviàEl candidat de la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa de Calvià i membres de l’Associació de Veïns del municipi s’han reunit amb representants del Consorci de Transports de Mallorca per manifestar el malestar de molts veïns de Calvià que tenen dificultats per trasllardar-se entre els nuclis urbans del municipi.

 

Davant la inoperància de l’equip de govern de Calvià sobre aquesta problemàtica, Rafel Sedano i Pere Torrents, president de l’Associació de Veïns de Calvià s’han reunit amb el gerent del Consorci de Transports de Mallorca, Pere Fuster. Fruit d’aquesta reunió, a partir del mes de juny, els calvianers podran gaudir de les connexions entre els nuclis urbans de Es Capdellà i Santa Ponça.

 

PSM-IniciativaVerds-Entesa del municipi demostra d’aquesta manera que la mobilitat és un dels eixos bàsics de la campanya ja que, a més, de la necessitat d’afavorir el transport públic per al turisme, “una bona comunicació és bàsic per a la cohesió social d’un municipi, i especialment de Calvià, per la gran dispersió poblacional existent”.


“És bàsic que els calvianers puguin desplaçar-se al centre d’urgències o els joves puguin anar al poliesportiu del nucli veí o participar en les activitats dels centres juvenils, com el de Es Generador”. Ara, gràcies a l’ampliació de la ruta de la línia 111 això serà possible.

 

Sedano critica durament la manca de resposta de l’equip de govern del PP que durant tota la legislatura ha ignorat aquesta problemàtica, al mateix temps que felicita la iniciativa de l’Associació de Veïns per dur endavant aquesta reivindicació. En aquest sentit, la coalició nacionalista i ecosocialista anima a col·lectius i associacions, o persones individuals, a obrir nous mecanismes de participació ciutadana per denunciar i proposar millores per al benestar dels calvianers, i la ciutadania en general. “La participació va més enllà de les eleccions, ara és el moment d’anar a votar, però a partir del dia 23 també s’ha de seguir exercint el dret a participar en les institucions i les seves decisions”.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: