"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 19/05/2011

Joan Font: “El Consell actuarà d’emergència per restaurar el Castell de Santueri”

El candidat a la Presidència de la institució insular visita Felanitx per mostrar el seu compromís amb la recuperació d’aquesta fortificació del segle XIV i l’elaboració d’un pla de gestió per obrir-lo al públicPSM-IniciativaVerds-Entesa celebra la passa endavant realitzada pel Consell de Mallorca per tal de recuperar el Castell de Santueri de Felanitx. La coalició valora molt positivament la rapidesa en l’actuació de la institució després de l’informe del Conseller de Cultura i Patrimoni, i actual candidat a la Presidència del Consell, Joan Font, posant en evidència el greu deteriorament de la fortificació. 

 

Joan Font avui s’ha traslladat a Felanitx per reunir-se amb el candidat del Bloc per Felanitx, Joan Xamena, amb qui s’ha compromès a seguir fent feina per recuperar el castell. “Actuarem d’emergència i restaurarem el castell perquè tots els mallorquins puguin gaudir dels valors patrimonials d’aquest entorn, les seves torres, murades i penya-segats”.

 

A més, Font considera urgent també confeccionar un pla de gestió que tengui com a referent el Pla de Castell del Consell de Mallorca. 

 

D’altra banda, el candidat nacionalista i ecosocialista ha compartit amb Xamena la necessitat d’iniciar les gestions oportunes per trobar una solució adequada per a la rehabilitació de l’edifici protegit de “Es Sindicat” i gestionar-ne el seu ús públic.

 

En el mateix sentit, Font ha garantit avui a Felanitx que a l’inici de la propera legislatura es convocaran subvencions per a particulars perquè puguin dur a terme la restauració i rehabilitació dels habitatges i edificis de la zona BIC de Felanitx.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: