"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 19/05/2011

Antoni Verger: “Crearem ocupació a Palma invertint en les persones”

El candidat de PSM-IV-ExM a la batlia de Palma presenta mesures concretes per donar suport als emprenedorsLa coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa de Palma s’ha traslladat avui fins a la tenda de discs Vinilo, oberta fa cinc mesos, per presentar les propostes en relació a l’ocupació i suport als emprenedors de Ciutat. El comerç on s’ha realitzat la roda de premsa és un exemple del que defensa la coalició encapçalada per Antoni Verger, és a dir, l’esperit emprenedor, els joves creatius i imaginatius i que han creat ocupació.

 

Antoni Verger ha explicat que Palma té un enorme potencial de creixement per aprofitar les oportunitats de la nova economia. “Convertirem Palma en la capital cultural, creativa i d’emprenedors de la mediterrània, seguint l’exemple d’altres ciutat com Barcelona.

 

El candidat a la batlia de Ciutat ha declarat que Palma ha de ser capaç d’atreure investigadors perquè visquin aquí, productores de cinema i televisió perquè gravin aquí. S’ha de donar suport als joves perquè es puguin formar, crear, obrir negocis com aquesta tenda de discs.

 

Propostes concretes:

 

1) Crear l’Espai Emprenedor de Palma, per donar suport a les iniciatives de persones emprenedores.


Ha d’oferir programes d’assessorament als emprenedors de Palma i  les PIME com a instrument per a: Disseny del projecte empresarial, Creació de nous models de negoci; Accés a la innovació; Accés a la internacionalització; Recerca de socis financers.

 

2) Més i millors crèdits per emprenedors de Palma a través de l’ISBA. Incrementar el seu capital per tal que pugui donar millor serveis a  PIMES.  Avals públics per a petites i mitjanes empreses i microempreses per finançar la inversió i el funcionament ordinari (circulant).

 

3)  Suport a l’internacionalització i a la implantació d’empreses estrangeres a Palma. Donar suport a la internacionalització dels producte de les empreses de Palma i obrir mercats nous, a través de la xarxa de comerç exterior del Govern Balear

 

Estudiar formules per afavorir una fiscalitat reduïda a les empreses que vénen de fora a fer rodatges al nostre territori, en aquells casos que facin coproduccions amb empreses de les Illes Balears.

 

4) Reducció de la burocràcia i millora de la fiscalitat. Crear un sistema d’interlocució única de les empreses amb l’administració, amb l’objectiu de facilitar totes les tramitacions i relacions de les empreses amb el Govern i l’ajuntament de Palma.

 


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: