"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 18/05/2011

Rafel Sedano es compromet a evitar que els serveis públics municipals siguin privatitzats

La coalició PMS-IV-ExM de Calvià considera urgent garantir la gestió pública dels serveis així com el manteniment de les condicions laborals dels treballadors de Calvià 2000La coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa de Calvià mostra el seu rebuig a la privatització de part de les empreses que s’encarreguen dels serveis públics del municipi, com és el cas del servei de l’aigua potable. El candidat a la batlia, Rafel Sedano, es compromet a lluitar per evitar que cap servei més municipal sigui privatitzat, ni en part ni totalment.


En aquest sentit se solidaritza amb la situació de bona part de la plantilla de Calvià 2000 que l’any passat van ser absorbits per una empresa privada per tal de gestionar el servei d’aigua potable al municipi. Sedano es compromet a fer totes les gestions necessàries per tal de garantir les condicions laborals dels treballadors de Calvià 2000, tant dels què pertanyen a l’empresa privada “Aguas de Barcelona”, com tota la resta.

 

El candidat a la batlia de Calvià posa en evidència que la privatització dels serveis públics respon simplement a la cobdícia dels gestors públics que se sotmeten a les directrius de l’economia neoliberal.

 

“L’ajuntament del municipi ha actuat d’aquesta manera durant els darrers anys, però això ha de canviar. La campanya de desprestigi de la funció pública del municipi s’ha d’aturar i els calvianers han de recuperar la confiança en la gestió pública eficient”. Sedano mostra el rebuig de la coalició a la privatització dels serveis municipals i la seva pèrdua, parcial o total, de competències i per tant de la seva funcionalitat.

 

Rafel Sedano, junt amb altres membres de la candidatura nacionalista i ecosocialista, acudiran a la depuradora i l’abocador per tal de reunir-se amb els treballadors i manifestar-los-hi aquest posicionament de la coalició respecte la seva situació laboral, així com les propostes de la candidatura respecte al futur de Calvià.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: