"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 18/05/2011

Joan Font es compromet a subvencionar les places públiques del centre de dia de Sineu

El candidat de la coalició al Consell de Mallorca aposta per impulsar l’Agenda 21 del municipi així com ajudes per la restauració d’edificis i habitatgesPSM-IniciativaVerds-Entesa visita els principals municipis de Mallorca per explicar les propostes de la coalició per enfortir el Consell de Mallorca i contribuir a fer de la institució insular una eina efectiva per als municipis. En aquest sentit, els candidats de la coalició nacionalista i ecosocialista, Joan Font i Magdalena Palou, s’han reunit avui amb el líder de la candidatura Independents per Sineu, Miquel Gelabert.  

 

Tots tres han realitzat una visita al mercat municipal al mateix temps que han aprofitat per analitzar les mancances de Sineu. Joan Font s’ha compromès a què el Consell de Mallorca subvencioni les places públiques del centre de dia i en promogui la posada en funcionament a través de la mancomunitat del pla de Mallorca.

 

A més, Font considera necessari impulsar el procés per tal d’elaborar i posar en marxa l’Agenda Local 21 amb l’objectiu de promoure la participació ciutadana dins els òrgans de gestió pública.

 

D’altra banda, el candidat al Consell de Mallorca s’ha compromès a engegar les convocatòries de subvencions per a la rehabilitació i restauració d’edificis i habitatges inclosos dins la protecció del BIC de Sineu, així com l’agilització dels tràmits per obtenir les llicències que faran possibles les obres de restauració.

 


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: