"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 17/05/2011

Joan Font prioritzarà l’execució de la ronda nord d’Artà

El candidat de la coalició al Consell de Mallorca s’ha compromès amb les Independents del municipi a donar un impuls a aquestes obres dins el Pla de Carreteres de l’illaLa coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa aposta per la reactivació de l’economia i la diversificació del turisme a través de polítiques que contribueixin a rehabilitar i posar en valor els elements patrimonials de la nostra illa. El candidat a la Presidència del Consell de Mallorca, Joan Font, realitza diverses visites als principals municipis per tal de concretar les mesures per aconseguir aquest objectiu.

 

Avui Font i la candidata número dos, Magdalena Palou, s’han desplaçat fins Artà per reunir-se amb el candidat dels Independents d’Artà, Jaume Alzamora. En aquesta trobada els candidats al Consell de Mallorca s’han compromès a prioritzar dins la institució insular l’execució de la ronda nord entre les pesqueres i sa clota. “Ha de ser una prioritat dins l’execució del Pla de Carreteres de Mallorca per al 2012”, ha assegurat Font.

 

A més, Font ha reiterat la necessitat de rehabilitar i mantenir les infraestructures en aquest cas del municipi d’Artà en col·laboració amb el Consell de Mallorca per tal de contribuir a la reactivació de l’economia municipal i la diversificació de l’oferta turística. Com a exemples, Font i Obrador han mencionat Bellpuig i el jaciment arqueològic de Ses Païsses.

 

A més, el candidat al Consell aposta per no urbanitzar la zona de domini públic del molí den Regalat i garantir-ne la protecció a través de les mesures legals possibles.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: