"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 16/05/2011

“Potenciarem l’oferta cultural de Calvià per desestacionalitzar el turisme”

El líder de PSM-IV-ExM al municipi, Rafel Sedano, s’ha reunit avui amb Joan Font, per analitzar com la institució insular pot contribuir a atreure un turisme de qualitat que posi en valor el nostre patrimoniEl candidat a la Presidència del Consell de Mallorca, Joan Font, ha visitat avui el marcat de Calvià junt amb el candidat a la batlia del municipi Rafel Sedano. Una trobada que ha servit per analitzar les propostes de Sedano per tal de contribuir al canvi de model turístic de Calvià.

 

En aquest sentit, Joan Font s’ha mostrat disposat a col·laborar amb el candidat a la batlia de Calvià per tal de facilitar al municipi eines per fomentar la desestacionalització del turisme de sol i platja gràcies a una oferta turística basada en els elements de valor cultural i patrimonial.

 

Els dos candidats han coincidit en la necessitat de fer un esforç per tal de “potenciar un turisme de qualitat que cerqui altres formes de gaudir Mallorca, i aprofitant les infraestructures del municipi per convertir-les en centres d’atracció mediambiental, cicloturístics, patrimonials i culturals”.


Així mateix, Sedano ha assegurat que, aconseguint aquest objectiu, “estarem creant nous llocs de feina a molts ciutadans de Calvià de forma directa, però també de forma indirecta a través de la desestacionalització de l’afluència dels turistes que en temporada baixa contribueixen a mantenir oberts els comerços del municipi i la resta de l’oferta complementària”.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: