"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 15/05/2011

PSM-IV-ExM impulsarà des del Consell la revisió dels catàlegs de patrimoni dels municipis de Mallorca

El candidat a la institució insular considera necessari fer un esforç des de la institució insular per actualitzar els catàleg i poder protegir i actuar sobre el nostre patrimoni com a generador de llocs de feinaLa coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa es presenta al Consell de Mallorca per capitalitzar els valors patrimonials i culturals de l’illa per tal de garantir un present i un futur basant en el respecte pels signes i els valors que ens defineixen. En aquest sentit, el candidat de la coalició nacionalista i ecosocialista a la Presidència del Consell, Joan Font, està visitant durant aquesta campanya electorals els principals municipis de Mallorca per explicar les prioritat de la coalició.

 

En aquesta ocasió, Font s’ha traslladat a Sa Pobla on ha realitzat una visita al mercat junt amb la candidata nacionalista a la batlia del municipi, Margalida Vidal. Font s’ha compromès a impulsar des del Consell de Mallorca ajudes i subvencions importants perquè els municipis de Mallorca revisin i actualitzin els seus catàlegs de patrimoni, o els elaborin en el cas que no existeixi.

 

“És una eina fonamental per protegir el nostre patrimoni i garantir-ne la seva conservació. A més, en aquests temps, invertir en patrimoni suposa invertir en una economia diversificada, crear llocs de feina i potenciar l’atractiu turístic cultural de Mallorca”.

 

En el cas concret de Sa Pobla, a més, Joan Font ha evidenciat la necessitat de crear marques reconegudes per als productes agrícoles locals com a foment i reactivació de l’economia municipal i la generació de nous llocs de feina.

 

A més, Font s’ha compromès a donar suport a la creació d’un arxiu de so i imatge així com recolzar les activitats de la biblioteca municipal. En qualsevol cas, el candidat nacionalista al Consell de Mallorca incideix en la gran inversió que suposa la creació d’itineraris culturals i museus etnològics.

 


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: