"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 15/05/2011

Verger: “el dia 22 votarem especulació urbanística o creació d’ocupació per a tothom”

Els candidats de PSM-IniciativaVerds-Entesa han representat una votació per evidenciar que segons la papereta que triem el proper diumenge aquesta es transformarà en un tramvia o una autopista

La coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa ha convidat avui als ciutadans a participar en una votació molt especial, una votació anticipada, per evidenciar el que signifiquen les paperetes. La candidata al Parlament de les Illes Balears, Fina Santiago, els candidats a Cort, Antoni Verger i Marisol Fernández, junt amb la candidata al Consell de Mallorca, Magdalena Palou, han escollit les paperetes del progrés, de les escoletes públiques, del tramvia, i de l’economia de les idees.


Els candidats i els ciutadans presents al passeig de El Molinar han introduït en unes urnes els seus vots que simbolitzen les idees que defensa la coalició per seguir construint el futur del país a través de polítiques respectuoses amb el medi ambient, responsables amb la gestió pública i pensant en les persones.

 

El candidat a la batlia de Palma, Antoni Verger, ha incidit en la necessitat de ser conscients de la responsabilitat de tots el proper diumenge. “Dia 22 de maig podrem triar paperetes que es traduiran en un tramvia, en la creació d’ocupació a traves de l’economia de les idees, escoles, hospitals o  energies renovables. O podem triar energia nuclear, especulació urbanística, corrupció i autopistes”.

 

La coalició amb aquest representació ha volgut evidenciar que el futur de Palma, de Mallorca i de les Illes Balears pot ser completament diferent d’aquí a només 1 setmana, en funció de si anam a votar o no, de si votam en blanc o no, o de si votam l’única opció amb sentit de país progressista que es presenta a aquestes eleccions, que és la del PSM-IniciativaVerds-Entesa.

 

A més, Verger ha recordat que no votar o votar en blanc suposa escollir la papereta de la corrupció i l’especulació urbanística.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: