"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 14/05/2011

Joan Font: “La restauració del patrimoni és una oportunitat per crear llocs de feina”

El candidat de PSM-IV-ExM al Consell de Mallorca visita Sóller i es compromet a recuperar tots els camins públics per potenciar el turisme de senderismeLa coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa realitza visites als principals municipis de Mallorca. En aquesta ocasió, els candidats al Consell de Mallorca, Joan Font i Magdalena Palou, s’han traslladat a Sóller per reunir-se amb la candidata a la batlia de Progressistes per Sóller, Catalina Esteva.


Font i Palou s’han compromès amb la candidatura municipal, integrada pel PSM-EN, IniciativaVerds i persones independents, a impulsar des del Consell de Mallorca un increment de les ajudes per a restaurar el patrimoni públic i privat com a fonament per crear llocs de feina. “Però també per desestacionalitzar el turisme i posar en valor els atractius de tots els municipis de Mallorca”.


En el cas concret de Sóller, el candidat nacionalista i ecosocialista ha posat com a exemple el teatre de La Defensora que necessita una important rehabilitació, o la Casa de la Lluna en greu perill de degradació.


D’altra banda, la coalició PSM-IV-ExM al Consell de Mallorca assumeix la reivindicació de la candidatura municipal per tal de recuperar i mantenir tots els camins rurals públics. “Després de l’aprovació definitiva del catàleg de camins públics, el Consell potenciarà el turisme de senderisme tan característic de Sóller”.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: