"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 14/05/2011

Els candidats del PSM-IV-ExM celebren un "cara a cara" amb la ciutadania

Biel Barceló, Fina Santiago i Antoni Verger responen a les preguntes d'un centenar de ciutadans: "davant el cara a cara descafeïnat i excloent d'Antich i Bauzá, nosaltres donam la cara davant els ciutadans"Els candidats de la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa han organitzat avui un "cara a cara" amb la ciutadania, en el qual Biel Barceló, Fina Santiago i Antoni Verger (candidats al Parlament i a l'Ajuntament de Palma) han contestat a les preguntes que els han plantejat els ciutadans. L'acte s'ha celebrat davall el ficus centenari dels jardins de la Misericòrdia, a Palma, i hi han participat un centenar de ciutadans, que havien estat convocat principalment a través de les xarxes socials (facebook, twitter, etc).

 

Biel Barceló ha explicat que "davant el cara a cara descafeïnat, excloent i gens plural que els candidats Antich i Bauzá protagonitzaran demà, nosaltres avui hem volgut fer el vertader cara a cara, que és donant la cara davant els ciutadans, debatent directament amb ells, sense filtres i sense exclusions". Barceló ha explicat que l'acte és una demostració de l'aposta de la coalició PSM-IV-ExM per la democràcia participativa i per la transparència.

 

Les preguntes dels ciutadans que han participat en l'acte han versat sobre temes molt diversos: escoletes d'infants, energies nuclears, via connectora, preservació del patrimoni cultural i natural, preocupació per la situació econòmica i les solucions per reactivar l'economia i crear ocupació, problemes de finançament, immigració, serveis socials, participació ciutadana, entre d'altres.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: