"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 13/05/2011

La coalició recorre tots els barris de Palma

Antoni Verger i Marisol Fernández compten amb el suport d’un equip de voluntaris per fer arribar a tots els palmesans les propostes de la coalció, i les alfabegueres

La campanya electoral del PSM-IniciativaVerds-Entesa està realitzant un gran esforç per ser present a tots els barris de Palma gràcies a l’ajuda dels voluntaris de la campanya.

 

Durant aquesta primera setmana de campanya electoral, la coalició ha estat capaç de mobilitzar-se per ser present a la plaça Fleming, al barri de Santa Catalina, el Molinar, a Ses Veles-Foners, a Coll d’en Rabassa, el Camp d’en Serralta, entre d’altres.

 

Però encara queda molt per recórrer. Aquest cap de setmana hi haurà taules informatives de la coalició a la Plaça de les Columnes del barri de Pere Garau, i a la Fira de Sant Jordi aprofitant la Fira del Caragol. La setmana que ve PSM-IV-ExM serà present a Camp Redó, Es Rafal-Es Vivero, Son Dameto, i El Terreno, entre d’altres.

 

Els candidats, Antoni Verger i MArisoL FErnández, han realitzat visites als mercats i les fires de cada barriada, on també han mantingut col·loquis amb els veïns per explicar-los les propostes de la coalició per a la seva barriada, però sobretot per apropar-se a ells i poder xerrar obertament sobre la Palma que volen.

 

En total, la coalició de Palma ha organitzat més de 35 paradetes informatives, on s’han repartit tríptics i fulls informatius específics de la barriada amb les propostes de la coalició per millorar la zona, així com ventalls, bosses i alfabegueres. Gairebé 100 voluntaris estan col·laborant en la campanya electoral de Palma per fer arribar les propostes de la coalició a tots els racons de Ciutat, amb més de 30 visites dels candidats a llarg i ample de més de 20 barris.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: