"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 12/03/2011

El PSM-IniciativaVerds de Palma reivindica equipaments per als pobles de Palma

El candidat a la batlia Antoni Verger ha visitat Sant Jordi per reunir-se amb veïnats, comerciants i entitats socials per tal de compartir les preocupacions i les mancances de les pobles de la part forana de PalmaEl PSM-IniciativaVerds aposta per visualitzar les necessitats del pobles de Palma i avui s'ha traslladat a Sant Jordi on el candidat a la batlia, Antoni Verger, ha realitzat un recorregut i ha mantingut trobades amb comerciants i veïns.
   
Verger els hi ha manifestat la aposta decidida que fa la coalició PSM-IniciativaVerds per la part forana de Palma. “Tenim molt clar que Sant Jordi i la resta de pobles de Palma necessiten una major dotació d'equipaments perquè puguin funcionar amb l'autonomia pròpia d'un poble”.

Antoni Verger ha compartit amb els comerciants, membres de l'associació de veïns i representats de diverses entitats socials les preocupacions d'un dels nuclis de població més importants del municipi de Palma, però també un del més necessitats pel que fa a dotació d'infraestructures i equipaments socials.

“Volem posar en valor els elements característics dels pobles de Palma que contribueixen a enriquir-la i convertir-la en una ciutat més amable, més habitable i més humana”.

Enllaços

Web pensadiferent.cat


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: