"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 11/03/2011

El PSM-IniciativaVerds proposa millores per al carrer Eusebi Estada de Palma

Els líders de la coalició a Palma han visitat la zona per reunir-se amb veïns i comerciants i proposar canvis que permetin adaptar el mobiliari urbà a l’escala humanaAntoni Verger i Marisol Fernández, candidats a la batlia de Palma per la coalició PSM-InciativaVerds, han realitzat un recorregut per les barriades del Capitol i la Plaça de toros per comprovar de primera mà les mancances de la zona, tant a nivell d’equipaments municipals com les deficiències del mobiliari urbà.
 
Es tracta d'una de les moltes visites que estan realitzant els candidats pels barris de Palma per tal de donar a conèixer les propostes de la coalició per a la ciutat, així com analitzar de prop les mancances i preocupacions dels veïnats. 

Concretament, s’han mostrat decidits a fer propostes urgents per millorar l’accessibilitat per als vianants en el tram del tren de Sóller pel carrer Eusebi Estada. Es tracta d’una via molt transitada pel vehicles que no està adaptada a la mobilitat de les persones, ja que els rails del tren de Sóller estan molt elevats per al pas dels vianants, cotxets o per a les cadires de rodes. 
 
Per això, els candidats a la batlia de Palma es comprometen a anivellar aquests passos i realitzar actuacions a la intersecció del carrer Eusebi Estada amb Arquitecte Bennàssar. Aquesta és una cruïlla conflictiva per la gran confluència de persones i trànsit rodat, ja que en pocs metres hi trobem una gasolinera, el col·legi de l’Esperança, un Centre d’Atenció Primària i una intersecció de fins a 5 carrers.
D’altra banda, Antoni Verger i Marisol Fernández han visitat el col·legi Pius XII i diversos comerços de la zona per tal d’interessar-se per les seves preocupacions. A més, també s’ha dut a terme una reunió amb representants de l’Associació de Veïns Es Capitol, on s’han posat damunt la taula reivindicacions compartides com és la necessitat de redissenyar el mapa escolar de Palma i corregir la manca d'escoles públiques a la zona.
 
Els representants dels veïns també han traslladat als candidats i a la regidora de Cultura, Joventut, Patrimoni i Política Lingüística, Nanda Ramon, la preocupació davant la desaparició constant dels comerços tradicionals i la brutor de l'entorn de la plaça de toros, així com la manca de manteniment del mobiliari urbà i la falta de coordinació amb l’Ajuntament pel que fa a les inversions del Pla E.

Enllaços

Web pensadiferent.cat


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: