"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 09/03/2011

El PSM porta Pastor als jutjats per Can Bauçà

Sebastià Gaià i Miquel Oliver han denunciat aquesta setmana al batle de Manacor per no fer efectiu un informe de seguretat sobre l'estat de l'estructura de Can BauçàEl PSM ha denunciat el batle de Manacor davant els jutjats per no haver actuat pel que fa a l’edifici municipal de Can Bauçà quan hi ha un informe, elaborat fa ja dos anys, que insta a l’apuntalament “urgent” per problemes en l’estructura.


En la denúncia presentada al jutjat penal número 3 de Manacor, Sebastià Gaià posa a informació del jutge l’informe elaborat per una empresa especialitzada en estructures el 2009, que considerava necessari “reti rar tot el mobiliari immaterial acumulat a la part de l’edifici del carrer del Convent, restringir-hi el trànsit a peu i procedir a l’apuntalament urgent d’aquesta part” de l’immoble.


El candidat a la batlia de Manacor ha mostrat l'estat de l'estructura ja que encara moltes deficiències “perilloses” no han estat corregides.


Gaià considera que el jutge ha de determinar les responsabilitats penals del batle Pastor per no haver complit amb l’apuntala ment “quan hi ha una escola i altres establiments” aprop. A més, el pacte PP-AIPC afirmà que “l’informe només recomana aquestes actuacions”.

Enllaços

Blog Sebastià Gaià


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: