"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 13/03/2011

"Som els únics que confiam en Mallorca"

El PSM-EN celebra el 35è aniversari amb un sopar a Algaida amb més de 700 militants, i Biel Barceló reivindica el projecte polític propi i rebutja els lligams centralistes mentre reconeix que la nova coalició PSM-IV-ExM és la força amb més potencial de creixementEl PSM-Entesa Nacionalista ha complert 35 anys d'història en un moment polític complex i ple de reptes de futur. Més de 700 militants i simpatitzants van voler demostrar ahir vespre que tot i les dificultats polítiques i socials que afronta la nostra societat, el PSM-EN està més fort i cohesionat que mai.

 

Biel Barceló, en el seu discurs, va reconèixer que ens trobam “en els moments més difícils dels darrers 30 anys per dos motius, la crisi econòmica -que ha vingut provocada per aquells que duran anys han apostat per l'especulació, el ciment i el turisme barat-, i per una corrupció sense precedents de la dreta centralista i la dreta que es feia dir mallorquinista”.

 

Davant aquesta situació el secretari general del PSM-EN va recordar que la nova coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa és “l'única opció vàlida per fer front a la crisi i al bipartidisme empobridor del PP i PSOE, que actuen sota les directrius espanyoles, deixant de prioritzar les necessitats de Mallorca i les Illes Balears”.

 

En aquest sentit, Barceló va recordar que, tal i com ja s'ha demostrat durant aquesta legislatura, el PSM ha de seguir fent feina per garantir la protecció dels pilars bàsics de la nostra societat com són l'educació i les polítiques socials, així com una major autonomia que permeti governar les institucions “amb polítiques pensades i fetes des d'aquí”

 

35è aniversari

 

L'acte de celebració va consistir en un sopar al resturant Binicomprat d'Algaida on hi van acudir més de 700 persones. Tomeu Ballester, recent proclamat candidat del PSM a Algaida, va ser l'encarregat de dirigir les primeres paraules als presents sobretot per agrair el suport rebut per “la gran família del PSM”.

 

També van intervenir el Conseller insular de Cultura i Patrimoni i candidat a la presidència del Consell de Mallorca, Joan Font i el secretari general dels Joves d'Esquerra Nacionalista del PSM, Lluís Apezteguia. La celebració va ser conduïda pels presentadors Bel Busquets i Biel Sastre. Es va fer entrega als militants de PSM que han complert 20 anys de militància i es van atorgar els tradicionals premis en reconeixement a les entitats i organitzacions que millor representen els valors que defensa el PSM-EN.

 

En aquesta ocasió, el Grup Excursionista de Mallorca va rebre de mans del Conseller de Medi Ambient i Mobilitat, Biel Vicens, el premi per la seva tasca en la defensa del Territori i el Medi Ambient. Antoni Noguera, per la seva part, va ser l'encarregat d'entregar el premi als Joves Units per la Lluita Sahrauí per la seva tasca en favor de la Solidaritat i la Justícia Social. I la vicesecretària general del partit, Joana Lluïsa Mascaró, va fer entrega del premi a la defensa de la Llengua i la Cultura a la Federació de Música i Balls de Mallorca.

 


Enllaços

Fotografies de l'acte
Notícia Ib3 Televisió


Documents

Intervenció Biel Barceló (156 KB)
Fragment del discurs de Biel Barceló (1) (951 KB)
Fragment del discurs de Biel Barceló (2) (681 KB)
Fragment del discurs de Biel Barceló (3) (302 KB)
Fragment del discurs de Biel Barceló (4) (800 KB)      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: