"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 12/03/2011

Joan Servera aspira aconseguir una major presència del PSM a l'Ajuntament per seguir fent feina pel poble

L'agrupació nacionalista va presentar ahir a l'actual regidor com a candidat a la batlia per segona vegada consecutiva amb la convicció d'aconseguir més presència al consistori després de realitzar una oposició constructiva per als llostinsEl secretari general del PSM-EN, Biel Barceló, ha acudit aquest divendres a Lloseta per recolzar el regidor nacionalista a l'Ajuntament, Joan Servera, com a candidat a la batlia, en un acte al que han assistit nombrosos militants i simpatitzants. Servera, durant la seva intervenció, ha reconegut que accepta aquest repte per segona vegada consecutiva amb molta il·lusió però sobretot amb el convenciment que els llosetins li donaran suport.

 

“L'única alternativa al PSOE és el PSM”. Així de clar s'ha mostrat Servera ja que durant aquesta legislatura ha pogut comprovar, des de l'acta de regidor, la desgana i la falta de coherència de l'equip de govern municipal. “Estan enquistats dins l'Ajuntament i no veuen les necessitats dels llosetins”.

 

El nou local que l'agrupació inaugura al carrer Mestre Antoni Vidal pretén per tant seguir a prop dels veïns i escoltar les seves preocupacions, així com donar a conèixer les propostes del PSM. “Sempre he procurat traslladar les necessitats del veïns a l'Ajuntament a través de mocions. Ens escoltam a la gent perquè són els que coneixen les problemàtiques del poble”.

 

Per la seva part, Barceló ha destacat la feina feta des de l'oposició, “crítica i constructiva que situa al PSM de Lloseta en la posició perfecta per millorar les resultats del 2007”. En el mateix sentit, el secretari general nacionalista ha agraït a tots els membres de l'agrupació de Lloseta la dedicació i el treball per fer avançar el projecte polític del PSM. “Ens heu ajudat a situar el PSM, i ara amb la nova coalició amb IniciativaVerds i Entesa, com la tercera força política de Mallorca”.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: