"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 11/03/2011

“Invertir en educació, sanitat i serveis socials és prioritari per sortir d’aquesta crisi”

Els candidats del PSM-IniciativaVerds-Entesa es reuneixen amb CCOO per analitzar com les propostes i reivindicacions laborals i socials d’uns i altres coincideixenBiel Barceló i Fina Santiago, candidats de la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa al Parlament de les Illes Balears han mantingut una trobada amb els representants de CCOO, entre ells la secretaria general Katiana Vicens. Una reunió que ha servit per tractar de prop les principals preocupacions del sindicat en tots els àmbits. També hi ha estat present el candidat de la coalició a la batlia de Palma, Antoni Verger.

 

Principalment, tots han coincidit en la necessitat d’un canvi de model econòmic i turístic que permeti diversificat l’economia balear i aposti per millorar la formació dels treballadors del sector. En el mateix sentit, els representants de la coalició han reconegut a CCOO el balanç positiu de l’actual govern pel que fa a les àrees de gestió dels partits ara representants a la coalició.


La coalició ha insistit en què, de la mateixa manera que s’ha fet durant l’actual legislatura, el futur passa per prioritzar la creació d’ocupació en els àmbits fonamentals com són l’educació, la sanitat i els serveis socials.

 

Pel que fa a la situació econòmica, Biel Barceló ha reconegut que les administracions tindran un millor finançament per poder abordar el canvi de model econòmic, perquè encara estam patint la davallada econòmica del 2009. A més, s’ha recordat que l’actual Govern està patint l’herència d’un deute econòmic de la passada legislatura on es van malgastar milions d’euros i recursos. Per això, els presents han coincidit plenament en denunciar les pràctiques corruptes i els paradisos fiscals.

 

Aquesta trobada és una més de la sèries de contactes que estan realitzant els candidats al Parlament, al Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma per tal de conèixer de primera mà les preocupacions d’entitats cíviques i sindicats, així com per plantejar les propostes de la coalició.

 


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: